Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję]Ekipy do tworzenia gry

Franci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję maxymalnie 2-3 ludzi do tworzenia gry fps na podstawie silnika CryEngine 3 - tego od Crysisa 3

Więcej wiadomości pod PW.

Poszukuję ludzi z doświadczeniem !!!

sygnafranc.png

Opublikowano

Zacząłeś już jakąś pracę? Masz doświadczenie w pisaniu na silniku CryEngine czy chcesz zostać tylko pomysłodawcą i szukasz 3 programistów. Opisz dokładniej co i jak, a może ktoś się skusi (jednak wątpię, bo nic ciekawego nie chcesz przedstawić).

Opublikowano

Zacząłeś już jakąś pracę? Masz doświadczenie w pisaniu na silniku CryEngine czy chcesz zostać tylko pomysłodawcą i szukasz 3 programistów. Opisz dokładniej co i jak, a może ktoś się skusi (jednak wątpię, bo nic ciekawego nie chcesz przedstawić).

Oczekuj odpowiedzi o treści:

Nie będę rozmawiał z kimś kto nie umie czytać

xD

Opublikowano

Nic nie zrobiłem czytajcie dokładniej bo ja chce tworzyć z kimś grę a nie samemu wy dajcie pomysły i razem je realizujemy co mam pokazać stos kartek z mapkami i pomysłami ?

sygnafranc.png

Opublikowano

Napisz jakąś grę moze być słaba nawet 2d chociaż żebyś pokazał co umiesz bo ktos nie będzie za ciebie pisał kodu za darmo ..

Opublikowano

Co szkodzi, że to 1.3 GB? Klient gry załóżmy metina to 1 GB - pobiera się w 15 minut. ;-) Potwierdź tylko, że coś umiesz, bo inaczej nie znajdziesz żadnego pomocnika.

Opublikowano

Według mnie temat powinien pójść do kosza bo raczej ten gość nie da tych ss albo z innej gry da :)

Opublikowano

Ehh sam powinieneś najpierw się pouczyć bo wynajęcie programistów do takiego zadania jest drogie :)

Opublikowano

cryengine jest to dla mnie nowość przesiadem się na niego z unity ponieważ jest lepszy i ma lepszy silnik graficzny jako iż próbuje sam się wszystkiego uczyć to chyba mogę coś napisać. co z tego ,że Nie wiem jak skompilowac skoro mogę wiedzieć więcej z programowania niż ty.

sygnafranc.png

• 2 lata później...
Opublikowano

Mogłbym ci POMÓC w tworzeniu Grafiki 3D i ew krótkich nieskomplikowanych scryptów w C# najlepiej gre wyścigową. Również mogę ci załatwiać textury lub texturować obiekty 3D/2D.

Tylko pytanie powiedz mi co TY potrafisz? Scryptować? Tak to jaki jezyk? C#? C++? LUA? JavaScript? Nie? To może grafika? Jeśli tak to 3D? Czy 2D/Textury? Bo sam pomysło dawca ta niezbyt taki układ mi pasuje. BTW na ludzi z doswiadczeniem to nie licz bo tacy to chca zarobi a nie w amatorce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...